logo
услуги Ние ще Ви помогнем да изпратите Вашите близки достойно и с уважение! Доверете ни се!
услуги

Траурни и погребални услуги

Погребални агенции АБА извършват цялостно организиране на погребения и кремации, и осигуряват всичко необходимо за погребалния ритуал.

Можете да разчитате на нас за навременна консултация и компетентно мнение за всеки детайл, свързан както с ритуала и траурните атрибути, така и с нужните документи.

Траурни агенции АБА организират подготовката на покойника, аранжирането на ковчега, полагането на покойника в ковчега, проследява траурната церемония, както и оформяне на необходимите документи за погребението или кремацията.

Необходими документи:

- Съобщение за смърт - Ако смъртта е настъпила в дома, уведомете личния лекар на починалия. Той констатира смъртта и издава съобщение за смърт;
Случи ли се Вашия близък да почине в болнично заведение, съобщението се издава от лекуващия лекар в съответното отделение;

- Лична карта на починалия. С тези документи ние ще съдействаме за издаване на Смъртния Акт и уреждане на гробно място.

Предлагаме писане на писмо от наш лекарБезплатна консултация може да получите на горепосочените телефони, в офисите ни в София, Пловдив и Бургас,
за организиране на погребения или посещение от наш служител на посочен от Вас адрес.

ПОГРЕБЕНИЯ

Предлагаме всичко свързано с погребални и траурни услуги. Всичко това на възможно най-добри цени!

КРЕМАЦИЯ

Възможно най-доброто ценово предложение за кремация. Ние ще се погрижим за всичко!

КЕТЪРИНГ

Предлага различни варианти за раздавки.

ТРАНСПОРТ

Репатрация на покойник в страната и чужбина превоз с наземен или въздушен транспорт и издаване на всички необходими документи.

ИЗРАБОТВАМЕ

Изработва портретни снимки, керамични снимки, паметници, реставрации и поддръжка на гробове, урнови плочи, надписи, подновяване на стари букви.

ОСИГУРЯВАМЕ

Лекар на място, за да освидетелства смъртта.

pogrebalna.bg © 2019 - 2022 Погребална агенция АБА 11. Всички права запазени.